Musical Urinetown – voorstelling met gebarentolken

Urinetown vertelt het absurde verhaal van een grauw stadje waar water schaars is. Privé-toiletten zijn verboden en het boosaardige bedrijf dat de wc’s uitbaat, floreert door torenhoge toegangsprijzen te vragen.

Urinetown zit boordevol satirische humor en knipogen naar beroemde musicals als Les Misérables en West Side Story. Met cabareteske invloeden en flarden kleinkunst neemt deze intieme voorstelling zowel de politiek als het genre musical op de hak.

Urinetown is een verhaal over hebzucht, corruptie, liefde en revolutie. Het thema is weliswaar plassen, maar het handelt over alledaagse zaken die ons allemaal raken. Urinetown speelde ruim drie jaar succesvol op Broadway en groeide uit tot een ware cult-hit.

Musicalgroep Utrecht vindt het belangrijk dat muziektheater ook toegankelijk is voor doven- en slechthorenden. Daarom zijn we verheugd dat wij mede door ondersteuning van theatermettolk.nl twee ervaren gebarentolken kunnen inzetten om de matinee voorstelling van zondag 16 februari geschikt te maken voor doven- en slechthorenden.

Maurico de Kok en Rosanna Demkes zijn de gebarentolken die deze voorstelling van UrineTown zullen vertolken. Daarnaast is er in het theater ook een ringleiding beschikbaar.
Om de toegankelijkheid te vergroten zijn wij een crowdfunding actie gestart om de kaarten van deze voorstelling tegen een gereduceerd tarief te kunnen aanbieden.

Als je kaarten reserveert via onderstaande bestelformulier kun je profiteren van deze korting op de reguliere kaartprijs van EUR 18,50.