Musical Urinetown – voorstelling met gebarentolken

De uitvoeringen op zondagmiddag- en avond 16 februari zijn ook geschikt voor doven- en slechthorenden door de inzet van gebarentolken

Kaarten kunnen worden gekocht via onderstaand formulier. Selecteer de plaatsen met zicht op gebarentolken 

Urinetown vertelt het absurde verhaal van een grauw stadje waar water schaars is. Privé-toiletten zijn verboden en het boosaardige bedrijf dat de wc’s uitbaat, floreert door torenhoge toegangsprijzen te vragen.

Urinetown zit boordevol satirische humor en knipogen naar beroemde musicals als Les Misérables en West Side Story. Met cabareteske invloeden en flarden kleinkunst neemt deze intieme voorstelling zowel de politiek als het genre musical op de hak.

Urinetown is een verhaal over hebzucht, corruptie, liefde en revolutie. Het thema is weliswaar plassen, maar het handelt over alledaagse zaken die ons allemaal raken. Urinetown speelde ruim drie jaar succesvol op Broadway en groeide uit tot een ware cult-hit.

De matinee voorstelling (aanvang 14.00 uur) en de avondvoorstelling (aanvang 20.00 u) op zondag 16 februari zijn ook geschikt voor doven- en slechthorenden. Maurico de Kok en Rosanna Demkes zijn de gebarentolken die deze voorstellingen van Urinetown zullen vertolken. Daarnaast is er in het theater ook een ringleiding beschikbaar. Scholieren en ouderen kunnen in aanmerking komen voor een korting op de reguliere kaartprijs. Stuur een mail naar mgutrecht@gmail.com  voor meer informatie.

Directe link naar de kaartverkoop via YourTicketProvider: https://widget.yourticketprovider.nl/combi.aspx?cid=583116&productid=#/tickets/583116/