Sponsors

AIX Rose

Een unicum in de historie van “Dutch winemaking”: dat een Nederlander er in slaagt om in twee achtereenvolgende jaren Goud te winnen op het toonaangevende Concours Générale in Parijs. Dit is nog niet eerder voorgekomen. AIX Rosé is in Nederland inmiddels verkrijgbaar in vele toprestaurants en de wijn ligt in de schappen bij de betere wijnhandel. Tevens kan de wijn via internet besteld worden.


Eagerly Internet is een full service webbureau uit Utrecht. Zij helpen je een slimme mix van online middelen in te zetten en ze ondersteunen je graag met advies, creatie en realisatie.


Elise Mathilde

De Stichting Elise Mathilde Fonds is de belangrijkste van de organisaties die door nazaten van de echtelieden Van Beuningen – Brain zijn opgericht. Sinds 1941 is het vermogen van de stichting flink gegroeid zodat nu jaarlijks ruim € 1.000.000 aan goede doelen kan worden uitgekeerd. Bij voorkeur in de regio Rotterdam of Utrecht omdat de familie vooral daar werkzaam geweest is.


Eszett

Met de rage van het ‘buiten wonen’ in het achterhoofd zijn er onder de naam Eszett statafels, barkrukken, bartafels, tuintafels, zitbanken en stoelen, loungebanken en zogenaamde side-tables, en spiegels, etc, etc ontworpen. Kenmerk van de in vrijwel elke maat leverbare robuuste leefmeubels is de duurzaamheid en exclusiviteit van het – al dan niet gepatineerd – zinken blad. Musicalgroep Utrecht is Eszett opnieuw enorm dankbaar voor de fraaie bijdrage aan ons decor in de vorm van houten zitelementen. “Hebben!” was een veelgehoorde kreet onder de spelers.


kfHein,fonds

Het kfHein,fonds richt zich op het bevorderen van monumentenzorg, natuurbehoud, volksgezondheid, cultuur, volksontwikkeling en maatschappelijk werk.
Het fonds verstrekt giften en garanties en steunt met name initiatieven in de regio Utrecht.


Prins Bernhard Cultuurfonds

Het Prins Bernhard Cultuurfonds ondersteunt vele projecten op het gebied van cultuur, natuur en wetenschap in Nederland. Met financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen stimuleren zij bijzondere initiatieven en talent. Jaarlijks worden er meer dan 3.500 projecten ondersteund.


VSBfonds

VSBfonds draagt bij aan de Nederlandse samenleving door projecten te ondersteunen met geld, kennis en netwerken. VSBfonds beoogt daarbij de individuele ontwikkeling van de mens en diens betrokkenheid bij de maatschappij te vergroten.