Lang en Gelukkig

Voor onze nieuwe productie hebben wij gekozen voor het Nederlandse muziektheaterstuk “Lang en Gelukkig” dat in het seizoen 2007/2008 en 2013/2014 door het Ro theater in Rotterdam werd opgevoerd. De toneelteksten zijn geschreven door Don Duyns, Alex Klaassen schreef de liedteksten en maakte de bewerking van de liedjes.

Lang en Gelukkig is een verzameling van klassieke sprookjes en een parade aan bekende sprookjesfiguren. Maar niets is wat het lijkt. Assepoester wordt gekleineerd door haar boze stiefzusters Paris en Hilton, Roodkapje heeft een relatie met een boze wolf met imagoproblemen en prins Roderick van Oranje Nassaukade wordt door zijn moeder uitgehuwelijkt. Alle ontwikkelingen komen tot een climax op het Grote Bal.

Lang en Gelukkig is afwisselend, prikkelend, humoristisch, hilarisch en soms ontroerend. Het is vooral een uitbundig theaterfeest voor iedereen van 10 tot 110 jaar.

In april 2021 zullen wij audities houden voor deze productie. De repetities starten in mei 2021 en de uitvoeringen zullen plaatsvinden in februari 2022 in Theater Kikker in Utrecht.

Je kunt je opgeven voor de audities door middel van het contact formulier