Audities

Musicalgroep Utrecht zoekt enthousiaste en talentvolle spelers (m/v) die over goede zangkwaliteiten beschikken, voor de aankomende musicalproductie Urinetown. Urinetown is een satire over politiek, corporate mismanagement en bureaucratie met een duidelijke knipoog naar musicals als Les Misérables en West Side Story.

Onder leiding van een creatief team, bestaande uit Hubert ter Meulen en Charlotte Hulsbergen, zal Musicalgroep Utrecht vanaf begin april elke woensdagavond (van 20.00-22.30 u) repeteren om een eigentijdse bewerking van deze musical op de planken te brengen. Via onderstaand formulier kun je je opgeven voor de audities van Urinetown. De sluitingstermijn is 20 februari.
De repetities voor de musical Urinetown vinden plaats op elke woensdagavond vanaf 3 april tot en met eind februari 2020 met uitzondering van een vakantiestop in de maand Augustus en de kerstvakantie. De maandelijkse contributie bedraagt €47.50.

De uitvoeringen zullen plaatsvinden in maart 2020 in Utrecht.

Audities
De audities zullen plaatsvinden op woensdagavond 6 maart en woensdagavond 13 maart.
We vragen iedereen een korte opname (liefst film) mee te sturen, zodat we op basis daarvan een voorselectie kunnen maken. Je hoeft niet een heel nummer te zingen, 1 tot 2 minuten zang is genoeg zodat we de basiskwaliteit van je stem kunnen inschatten.
Je hoort zo snel mogelijk van ons of je wordt uitgenodigd voor de auditie, en dan ontvang je ook het materiaal waarmee je je kunt voorbereiden.
De minimale leeftijd voor deelname is 18 jaar. Voor deelname aan de productie wordt contributie gevraagd.
Voor vragen rondom het auditieproces kun je een e-mail sturen naar mgutrecht@gmail.com.

Door het meesturen van een opname kan de verzending even duren.
Liever niet vaker dan 1x op de verzendknop klikken.